Vergoedingen en tarieven

Het tarief voor een individuele therapeutische sessie bedraagt € 90. Het tarief voor relatiesessies is € 125. Voor lage inkomens speciale afspraken mogelijk zijn.

Er zijn veel zorgverzekeraars die individuele sessies (deels) vergoeden. Voor meer informatie hierover kun je kijken op de site van de beroepsvereniging (www.sblp.nl). Check bij  jouw verzekeraar of er veranderingen zijn opgetreden in het vergoedingenbeleid. Door op het logo van onze beroepsvereniging hieronder te klikken, kun je checken of jouw zorgverzekeraar de sessies vergoed. Relatietherapie en familieopstellingen worden door zorgverzekeraars niet vergoed.

Individuele sessie duren vijf kwartier. Een relatiesessie duurt zes kwartier.

Het is mogelijk om een (kosteloos) kennismakingsgesprek aan te vragen. Dit duurt ongeveer een uur en is bedoeld om kennis met elkaar te maken en een beeld te krijgen van de thema's die er bij jou spelen. Ook kunnen we wat meer vertellen over onze werkwijze. Vervolgens kunnen we gaan kijken welke therapeut het beste bij jouw en jouw thema's past. Soms verwijzen we door als blijkt dat een andere therapievorm beter aansluit bij wat jij nodig hebt.

Ik werk individueel en met mensen in groepsverband. Op deze website krijg je een indruk over mij en mijn werk. Wil je meer informatie of een kosteloos kennismakingsgesprek dan kan je mij bellen of mailen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Praktijk Hara | Zuidesch 1a | 9304 TW Lieveren | 050 - 5013018
Kamer van Koophandel 01134022 

Back to top