Wie zijn wij?

Vasna van Haalen (1969). Voordat ik werkzaam was als therapeut ben ik ruim tien jaar werkzaam geweest als verpleegkundige. Binnen een grote organisatie als een ziekenhuis kon ik mijn behoefte om aandacht, zorg en ruimte te geven aan patiënten onvoldoende inhoud geven. Hierdoor heb ik besloten om mijzelf om te scholen en een eigen praktijk te beginnen waarbinnen, ik deze voor mij zo belangrijke aspecten wel kan verwezenlijken. Sinds 2000 heb ik een praktijk aan huis en geef ik individuele sessies en trainingen. Vanaf 2006 ben ik ook als gastdocent verbonden aan het Aumm instituut en sinds het begin van dit jaar geef ik samen met mijn collega Han Vriens deze opleiding. De opleiding bij het Aumm instituut heeft mij geholpen een completer en gelukkiger mens te worden zodat ik meer kan genieten van datgene wat het leven mij biedt. Het voelt goed om mijn ervaringen met deze therapievorm door te kunnen geven.

Ik heb de 4-jarige opleiding tot Primal Rebirth therapeut gevolgd bij het Aumm instituut in Usquert  www.aumm.nl. De co-dependency training (relatie therapie op basis van innerlijk kind werk)en training familieopstellingen heb ik afgerond. Ik volg jaarlijks trainingen op het gebied van essentiewerk (diamond logos) en heb veel trainingen gevolgd op het gebied van groepsdynamica. Ik ben gecertificeerd traumatherapeut en heb mijn training bij vooraanstaande therapeuten op het gebied van traumawerk gevolgt o.a. bij Turiya Hanover, Marianne Bentzen,  Raja Selvam en Diane Poole Heller. Ik ben ook geschoold in EMDR.

Ik heb sinds 11 jaar een praktijk die vanaf april 2005 gevestigd is in het Drentse esdorp Lieveren. Ik ben getrouwd met Jan en samen hebben wij twee prachtige kinderen Sebastiaan en Sterre. Ik vind het fijn te wonen en te werken te midden van een prachtige omgeving waar zowel bos als veld ruimschoots aanwezig is. Het Lieverse diep (riviertje) ligt vlak achter de praktijk en het kan heerlijk zijn om voor of na de sessie een wandeling te maken in de mooie Drentse omgeving. Er is zowel bos (het Mensinghe bos) als veld, dus zowel beslotenheid als ruimte aanwezig.

Jan Bosma (1962)

Jan werkt individueel met mensen in Praktijk Hara en hij begeleidt familie-opstellingen. Hij heeft geschiedenis gestudeerd op de Rijksuniversiteit van Groningen en heeft ruime ervaring als ondernemer. In 2004 heeft hij de PRT opleiding afgerond. In de jaren daarna volgde hij de opleidingen familie-opstellingen, codependency en de Primal Somatic Trauma heling. 

Samen met Vasna heeft hij de dagelijkse leiding van de Beroepsopleiding PRT.  Zijn verantwoordelijkheid ligt met name op het bedrijfsmatige en organisatorische vlak van de opleiding. Hij geeft de 1e jaars module mediatie en zelfsonderzoek, de tweede jaar module familie-opstellingen,  gesprekstechnieken & lichaamstaal in het derde jaar en hij coacht mensen bij het opzetten van een eigen praktijk. 

Hij is getrouwd met Vasna. Samen hebben ze  twee kinderen. 

Praktijk Hara | Zuidesch 1a | 9304 TW Lieveren | 050 - 5013018
Kamer van Koophandel 01134022 

Back to top