Aumm (Beroeps-) Opleiding PRT®

 De Aumm (Beroeps-) Opleiding PRT Heel het innerlijke kind` is een intensief leer- en groeiproces, waarin in een aantal workshops alle stadia van het innerlijke kind aan bod komen. Het eerste deel van de training bestaat uit twee jaar. Het tweede deel is het opleidingsgedeelte en is onlosmakelijk verbonden met de eerste 2 jaren.

De opleiding is geaccrediteerd door de KTNO en de CRKBO.

Voor niemand was de kindertijd optimaal want we zijn nu eenmaal opgevoed door mensen die zelf ook in hun jeugd verwond zijn en dit onbewust doorgeven. In deze "primal-pijn" worden overtuigingen geboren over de persoon die je nu bent. Door terug te gaan in die tijd en die situaties die bepalend waren te onderzoeken, met de wijsheid van het oorspronkelijke kind en de kracht van de persoon van nu, zet je als het ware recht wat voor jou is mis gegaan. Hierdoor kun je jezelf helen en je oorspronkelijke wezen terugclaimen. Terug naar je essentie, terug naar jezelf.

Door het kind in jezelf te voelen, vragen te stellen, te accepteren en lief te gaan hebben kun je de negatieve overtuigingen en overlevingsstrategieën ontdekken. Vanuit deze accept atie kan het kind loskomen van het verleden en terugkeren naar het oorspronkelijke, samen met de volwassene van nu, in heling.

De nadruk in ons werk ligt op het versterken van de volwassene.

Voor meer informatie verwijzen we je graag door naar de website van de opleiding: www.aumm.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Praktijk Hara | Zuidesch 1a | 9304 TW Lieveren | 050 - 5013018
Kamer van Koophandel 01134022 

Back to top